menuordersearch
asal-arasbaran.ir

طرز تهیه دمنوش زعفران

۱۳۹۶/۷/۲۳ یکشنبه
(0)
(0)
طرز تهیه دمنوش زعفران
طرز تهیه دمنوش زعفران

طرز تهیه دمنوش زعفران : زعفران را بکوبید و بهمراه آب سرد و مقداری نبات داخل قوری بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه روی بخار آب دم کنید. سپس میل نمایید ؛ همچنین میتوانید مقداری زعفران را با چای معمولی مخلوط و دم کنید.

زعفران متعلق به خانواده زنبق است و از هزاران سال پیش استفاده های خیلی زیادی ازش میشده. در زمانهای خیلی دور به عنوان یک درمان برای سرفه، سرماخوردگی، بیماری های معده، بی خوابی، خونریزی رحمی و بیماری های قلبی و نفخ و … استفاده میشده. زعفران همواره بین ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته و طعم و عطر دلنشینش همیشه یاد آور غذاهای اصیل ایرانیه. در این مطلب به خواص و ویژگی های این گیاه میپردازیم.

خواص دمنوش : طبیعت گرم و خشک ، مفرح ، مقوی قلب ، محرک قوای مغزی ، نشاط آور ، ضد کرم خوردگی دندان ، شستشو دهنده معده ، مقوی کلیه ، ضد سرفه و ضد حساسیت ، کاهش دردهای قاعدگی ، گرم کننده شکم و کمر و …

نکته : در مصرف زعفران زیاده روی نکنید ، استفاده بیش از این مقدار در ۲۴ ساعت مجاز نمیباشد.

این دمجوش بسیار خوش طعم  ، فرح بخش ، اشتها آور و دارای خواص بسیاری می باشد ولی باید به این نکنه توجه شود که این نوشیدنی برای خانم های باردار  منع مصرف دارد و ممکن است خدایی نکرده موجب سقط جنین شود همچنین مصرف بیش از حد زعفران در یک شبانه روز به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
شرکت سازنده