menuordersearch
asal-arasbaran.ir

​​​​​​​همه چیز درباره عرق کاکوتی

۱۳۹۹/۳/۲۵ یکشنبه
(0)
(0)
​​​​​​​همه چیز درباره عرق کاکوتی
​​​​​​​همه چیز درباره عرق کاکوتی

همه چیز درباره عرق کاکوتی :

 

کاکوتی گیاهی معطر :

کاکوتی  یا مُشکِ طرامشک(نام علمی: Ziziphora) نام یک سرده از تیره نعناعیان است که بوی گرم و تندی همانند نعناع دارد که با عطر ویژه خود  در طب سنتی و آشپزی کاربرد بسیار دارد.

این گیاه طبیعت گرم دارد .

 

خواص درمانی عرق کاکوتی :

کاکوتی هم خاصیت دارویی دارد و هم خاصیت غذایی.

 

کاکوتی اغلب در درمان اختلالات گوارشی نظیر اسهال و دل پیچه کاربرد دارد.

 

کاکوتی را از آن جهت به دوغ اضافه می کنند که اثرات سوء گوارشی آن نظیر دل درد و دل پیچه کاهش می دهد.

 

از برگ های خشک شده و خردشده کاکوتی به عنوان طعم دهنده در دوغ استفاده می شود.

 

از آنجا که کاکوتی گیاهی است که هیچگونه عوارض جانبی ندارد و بسیار ارزان و در دسترس است مصرف آن را به شما توصیه می کنیم.

 

چای کاکوتی بعد از غذا نه تنها مانند چای سیاه آهن بدن را دفع نمیکند بلکه هضم غذا را آسان میکند.

 

کاکوتی گیاه کوهی و خودرو، هم خانواده ی گیاه آویشن می باشد و از تیره ی نعنائیان می باشد.

 

طرز استفاده :

بعد از هر غذا همراه با نصف لیوان آب میل شود .

telegraminstagramfacebookpinteresttwiter