menuordersearch
asal-arasbaran.ir

کیک گل محمدی

۱۳۹۹/۴/۱ یکشنبه
(0)
(0)
کیک گل محمدی
کیک گل محمدی

کیک گل محمدی :

 

مواد لازم ؛

تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع ¾ پیمانه

شیر ½ پیمانه

گلاب ¼ پیمانه

گل محمدی خشک ½ پیمانه

گردو یا بادام خرد شده ½ پیمانه

آرد 2 و ½ پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری

عسل 1/2 پیمانه

 

طرز تهیه :

قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. فر را روی 170 درجه روشن کنید تا گرم شود.

تخم مرغ ها را همراه عسل بزنید تا رنگ آن روشن و حجم آن زیاد شود. روغن، شیر ،گلاب و گل محمدی(آسیاب شده) را اضافه کرده با قاشق مخلوط کنید. در آخر آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ریخته در فر 170 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.

این کیک را می توانید با گلبرگهای گل محمدی تزیین کنید .

telegraminstagramfacebookpinteresttwiter