menuordersearch
asal-arasbaran.ir

کتلت گیاهی با سس زنجبیلی

۱۳۹۹/۲/۱۵ دوشنبه
(0)
(0)
کتلت گیاهی با سس زنجبیلی
کتلت گیاهی با سس زنجبیلی

کتلت گیاهی با سس زنجبیلی :

 

مواد لازم :

سیب زمینی  ۳ عدد

هویج  ۱ عدد

پیازچه  ۱ عدد

کنجد  ۲ قاشق غذا خوری

پودر سیر  ۱ قاشق چای خوری

پودر موسیر  ۱ قاشق چای خوری

زیره سیاه  ۱ قاشق چای خوری

خرده نان  ۱ قاشق غذا خوری

گشنیز (ساطوری شده)  ۲ قاشق غذا خوری

آرد سوخاری    به مقدار لازم

زعفران (آبکرده و غلیظ)  ۱ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل    به مقدار لازم

 

مواد سس :

نعناع (تازه و ساطوری شده)  ۱/۲ لیوان

گشنیز (تازه و ساطوری شده)  ۱/۲ لیوان

زنجبیل  ۱ قطعه

سیر  ۲ حبه

روغن زیتون  ۱ قاشق چای خوری

عسل  ۲ قاشق چای خوری

آبلیمو    به مقدار لازم

نمک    به مقدار لازم

زعفران (آبکرده)  ۱ قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه :

۱- ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بکنید و به صورت حلقه ای خرد کرده و با مقدار کمی روغن زیتون و نمک و آب بپزید تا کامل پخته شده و آبش تمام شود.سپس آنها را به صورت پوره در آورید(با میکسر یا گوشتکوب).

۲- پیازچه را شسته و ساطوری کنید و به همراه پودر سیر ، خرده نان ، زیره سیاه ، زردچوبه و نمک و فلفل به سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

۳- پس از اینکه تمام مواد مخلوط شدند هویج رنده شده و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود ، آرد سوخاری و کنجد را مخلوط کنید سپس تکه هایی از مایه کتلت بردارید و شکل دهید و داخل مخلوط آرد و کنجد بزنید تا تمام سطح کتلت به مواد آغشته شود.

۴- ته تابه نچسبی را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس کتلت ها را داخل تابه بچینید و درپوش بگذارید .پس از اینکه یک طرف کتلت طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.این بار درپوش را بردارید.

 

طرز تهیه سس :

تمام مواد را داخل میکسر بریزید و مقدار بسیار کمی آب اضافه کنید و بزنید تا سس یکدستی بدست بیاید .

 

سایر نکات :

در صورت تمایل برای رژیمی شدن کتلت آن را داخل فر طبخ کنید.

می توانید به جای آبلیمو از سرکه هم استفاده کنید.

استفاده از زعفران در طبخ این غذا اختیاری است اما وجود زعفران مزه غذا را بهتر خواهد کرد .