menuordersearch
asal-arasbaran.ir

همه چیز درباره عرق نعناع

۱۳۹۹/۳/۱۴ چهارشنبه
(1)
(0)
همه چیز درباره عرق نعناع
همه چیز درباره عرق نعناع

همه چیز درباره عرق نعناع :

 

نعناع چیست؟

نعناع گیاهی محبوب و خوشبو کننده مشهور دهان است که صدها سال است که به دلیل خاصیت دارویی از آن استفاده می شود. از نعناع می توان در بسیاری از آماده سازی های آشپزی به شکل تازه یا خشک استفاده کرد.

طبع نعناع گرم و خشک است.

 

طرز تهیه عرق نعناع :

برای تهیه عرق نعناع از برگهای تازه این گیاه استفاده می شود. به این منظور برگهای تازه گیاه جوشانده می شوند و پس از تبخیر آب، عملیات سرد کردن بخار و تقطیر به صورت سنتی یا صنعتی انجام می شود. طی فرآیند تبخیر و تقطیر، اسانس و رایحه گیاه داخل مولکولهای آب نفوذ می کند. مایعی که با تقطیر به دست آمده، همان عرق نعناع است که حاوی خواص گیاه می باشد.

لازم به ذکر است بهترین ظروف برای نگهداری عرق نعناع ظرف های شیشه ای رنگی یا فلزی پاکیزه و بدون بو است. تمام عرق های گیاهی باید در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم آفتاب قرار بگیرند.

 

خواص عرق نعناع :

از خواص عرق نعناع می توان به تقویت معده، رفع مشکلات گوارشی نظیر نفخ، دل درد، دل پیچه، تهوع، یبوست، رفع سردی بدن و رطوبت معده، درمان سردرد و آرامش ذهن اشاره کرد .

 

عوارض جانبی عرق نعناع :

 افرادی که به خود گیاه نعناع حساسیت دارند و با خوردن آن دچار واکنشهای آلرژیک می شوند، نه تنها عرق نعناع، بلکه هیچ یک از محصولاتی را که بر پایه گیاه نعناع تولید شده است، نباید مصرف کنند.

 

 

telegraminstagramfacebookpinteresttwiter