menuordersearch
asal-arasbaran.ir

مافین سیب و عسل

۱۳۹۹/۳/۱۱ یکشنبه
(0)
(0)
مافین سیب و عسل
مافین سیب و عسل

مافین سیب و عسل :

 

مواد اصلی :

آرد۳۰۰گرم

بیکینگ پودر۱/۲قاشق چای خوری

سیب۲عدد

کره ذوب شده۱۳۰گرم

عسل۲۰۰گرم

شیر۵۰گرم

تخم مرغ۲عدد

رنده پوست لیمو یا دارچین(برای طعم دهی)کمی

 

طرز تهیه :

۱.فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید

۲.سیب را پوست بگیرید و خرد کنید

۳.مواد خشک را با سیب های خرد شده داخل ظرفی ریخته مخلوط کنید

۴.در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید

۵.عسل را اضافه کنید

۶.شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید

۷.تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنید

۸.مخلوط کره و عسل و شیر و.. را اضافه کنید و هم بزنید

۹.قالب مافین را چرب کنید

۱۰.حدود ۲/۳ از قالب را از مواد پر کنید

11.داخل فر بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید

۱۲.توجه داشته باشید وقتی مافین را با انگشت فشار دهید باید به حالت اولیه خود برگردد . مافین شما آماده ست .

 

telegraminstagramfacebookpinteresttwiter