menuordersearch
asal-arasbaran.ir

شیرینی کنجدعسلی

۱۳۹۹/۳/۴ یکشنبه
(0)
(0)
شیرینی کنجدعسلی
شیرینی کنجدعسلی

شیرینی کنجدعسلی ، خوش مزه و مقوی :

 

مواد لازم :

کنجد ۱ لیوان

عسل  ۳ قاشق غذاخوری

کره یا روغن برای چرب کردن

 

طرز تهیه :

کنجد را دو دقیقه داخل یک قابلمه تفت بدهید تا از خامی دربیاید.

تابه را چرب کنید عسل را بریزید تا کاملا روان شود. کنجد را اضافه کرده (آنقدر کنجد بریزید که شهدی به چشم نیاید) هم بزنین با قاشق چوبی تا وسط ظرف جمع شود.

صبر کنید یکم از داغی بیفتد بعد مواد را سریع داخل سینی که پلاستیک یا سلفون کشیدید و چرب کردید بریزید. حسابی با پشت قاشق تمیز و چرب شده آن را صاف کنید یا با وردنه چرب شده اینکار را بکنید.

حالا با چاقوی تیز خط عمیق بیندازید و از همان محل آن را بشکنید.

این کنجد عسلی نه سفت است و نه نرم که به دندان بچسبد . حتما آن را امتحان کنید بسیار عالی و مقوی است .

نوش جان .

instagramtelegramtwiterfacebook