menuordersearch
asal-arasbaran.ir

شربت میوه نارنج

۱۳۹۹/۲/۱۵ دوشنبه
(0)
(0)
شربت میوه نارنج
شربت میوه نارنج

مهم ترین خواص شربت میوه نارنج :

(حیدرعظمایی) محقق و پژوهشگر طب سنتی، درباره مهمترین خواص شربت میوه نارنج گفت: این شربت به علت داشتن ویتامینهای A، E، C. و فلاونوئیدها خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود؛ همچنین با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند و باعث از بین رفتن سلولهای سرطانی میشود.

عظمایی بیان کرد: تقویت حافظه، کاهش فشار و چربی خون، تقویت سیستم قلبی عروقی، رفع کبودی بدن از دیگر خواص این شربت بی نظیر است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت به علت داشتن فیبر بالا موجب عملکرد بهتر دستگاه گوارش، هضم بهتر غذا و رفع یبوست میشود.

عظمایی بیان کرد: شربت میوه نارنج تاثیر فوقالعادهای در درمان سرماخوردگی، آنفولانزا، آسم و تنگی نفس دارد و .....

 

 

مواد لازم شربت میوه نارنج :
آب میوه نارنج ۳ لیوان
آب لیموترش تازه نصف لیوان
عسل ۳۰۰ گرم

 

 

طرز تهیه :
برای تهیه این شربت ابتدا آب میوه نارنج و آب لیموترش را ترکیب میکنیم.
سپس در حرارت ملایم ۵۰ درجه سانتیگراد کمی حرارت میدهیم.
در این مرحله عسل را به شربت اضافه میکنیم.
شربت را هم میزنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشهای میریزیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت میوه نارنج :
برای تهیه یک لیوان از این شربت، ۴-۳ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان میریزیم و بقیه را آب اضافه میکنیم.
شربت آماده میل کردن است.