menuordersearch
asal-arasbaran.ir

شربت زرشک

۱۳۹۹/۳/۲۶ دوشنبه
(0)
(0)
شربت زرشک
شربت زرشک

شربت زرشک :

 

موادلازم ؛

زرشک آبگیری 500 گرم

عسل به مقدار لازم

یخ قالبی 3 قطعه در صورت دلخواه

 

طرز تهیه :

ابتدا زرشک را تمیز کنید و 1 بار آنرا با آب سرد بشوئید سپس در یک ظرف لعابی قرار داده و به اندازه 4 تا 5 برابر وزن زرشک به آن آب اضافه کنید و آنرا به مدت چند دقیقه بجوشانید. پس از خنک شدن زرشک ها را بمالید تا هسته ی آن ها جدا شود .آنگاه به مدت 24 ساعت صبر کنید تا مواد رنگی آن کاملا خارج شود سپس آنرا صاف نمایید و در یک بطری بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

اکنون آب زرشک را به همراه مقداری عسل در داخل یک لیوان کاملا مخلوط کنید و در انتها یخ را اضافه نمایید و اجازه دهید تا خنک شود ، سپس به آرامی میل کنید.

 

خواص شربت زرشک :

صفرابر

تصفیه کننده خون

رفع فشارخون

تقویت کبد

telegraminstagramfacebookpinteresttwiter