menuordersearch
asal-arasbaran.ir

سرکه سیب

۱۳۹۹/۳/۱۶ جمعه
(0)
(0)
سرکه سیب
سرکه سیب

سرکه سیب :

 

سیب در صورت تخمیر تبدیل به سرکه می شود و چون قبلاً کاملاً برای اینکار له شده است خواص غذائی خود را به هیچ وجه از دست نمی دهد و فقط قند آن تبدیل به اسید یعنی سرکه می شود که در این سرکه مواد معدنی مثل پتاسیم، کلر، سدیم، منیزیم، آهک، گوگرد، آهن، فلوئور، سیلیسیوم و غیره وجود دارد.

 

خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی سرکه سیب، آن را به یک ارتش یک نفره تبدیل کرده است که علاوه بر حفظ سلامتی و زیبایی بدن و تمیزی محیط اطرافمان، به شدت با امراض و ناپاکی ها می جنگد .