menuordersearch
asal-arasbaran.ir

دسر هویج

۱۳۹۹/۳/۲۴ شنبه
(0)
(0)
دسر هویج
دسر هویج

دسر هویج ، عصرانه ای دلپذیر و مقوی :

 

ترکیب هویج و گردو و عسل بسیار عالی هست .

این دسر ساده در عین حال خوشمزه خیلی کاربردی هستش برای جشن تولد و مهمانی های عصرانه و.... گزینه عالی میتونه باشه بنابر سلیقه خودتون می تونید تزیین کنید و شکل و فرم بدید پیشنهاد می کنیم درست کنید و لذت ببرید .

 

مواد لازم :

۶عدد هویج درشت

۱قاشق غ خ پر عسل

۱فنجان مغز گردو خرد شده

۱تا ۱/۲ بسته بیسکویت پتی بور

۱قاشق چایخوری دارچین

۱قاشق غ خ نشاسته ذرت

۲قاشق غ خ گلاب

پودر نارگیل به اندازه لازم

 

مراحل :

ابتدا هویج ها رو پوست کنده خرد می کنیم و با یک استکان آب می ذاریم بپزه. بعد توی غذا ساز یا با گوشکوب له می کنیم.

سپس دارچین و عسل و گردو خرد شده ها رو به هویج های له شده اضافه می کنیم و هم می زنیم نشاسته رو در مقداری آب سرد و گلاب حل می کنیم سپس روی هویج ها می ریزیم و روی گاز می ذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دیم که مواد با هم ترکیب بشن و مواظب هستیم که ته نگیره وحالت چسبندگی پیدا کنه اگر لازم شد یکم نشاسته بیشتر بریزید تا موادچسبندگی پیدا کنه.

حالا مواد رو که با هم ترکیب شدن از روی حرارت بر می داریم روی یک پیرکس یا قالب مورد نظر پودر نارگیل می ریزیم بعد مواد هویجی رو روش پهن می کنیم خوب که پهن شد پودر نارگیل مجددا" روی مواد ریخته تا همه جا پودر نارگیل پخش بشه سپس در یخچال میذاریم تا خوب خنک بشه.

وقتی خنک شد از یخچال بیرون می آریم و قالب می زنیم می تونید وسط پتی بور بذارید و تزیین کنید یا هر جور که دوست دارید به سلیقه خودتون شکل و فرم بدید و نوش جان کنید .

telegraminstagramfacebookpinteresttwiter