menuordersearch
asal-arasbaran.ir

دسر مرکبات با عسل و نعنا

۱۳۹۹/۲/۱۴ یکشنبه
(0)
(0)
دسر مرکبات با عسل و نعنا
دسر مرکبات با عسل و نعنا

بهترین نوع گریپفروت برای تهیه این دسر خوشرنگ و خوشمزه، نوع تو سرخ آن است.


زمان تهیه: 10 دقیقه
 


مواد لازم:

گریپ فروت: یک عدد
پرتقال: یک عدد
عسل: یک قاشق سوپخوری
نعنا: چند شاخه کوچک


طرز تهیه:

• ابتدا یک پرتقال و یک گریپ فروت را خوب شسته و پوست و بخش سفید نازک روی آنها را جدا کنید.
• پرتقال و گریپ فروت را به صورت حلقههای باریک، برش دهید.
• حلقه های بریده شده را درون یک بشقاب قرار داده، روی آنها عسل بریزید و با شاخههای نعنا آنها را تزیین کنید.