menuordersearch
asal-arasbaran.ir

دسر انجیر عسلی

۱۳۹۹/۴/۲۲ یکشنبه
(0)
(0)
دسر انجیر عسلی
دسر انجیر عسلی

دسر انجیر عسلی :

 

مواد لازم ؛

انجیر به مقدار لازم

در هر 100 گرم / 43 کالری

 

عسل به مقدار لازم

در هر 100 گرم / 288 کالری

 

گردو به مقدار لازم

در هر 100 گرم / 688 کالری

 

عسل و پودر پسته برای تزیین

 

طرز تهیه :

انجیرهای بزرگ و سیاه را با چاقو برش می زنیم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم و حدود ٧ دقیقه در فر با دمای ١٧٠ درجه می گذاریم.

بعد از خنک شدن، و هنگام سرو روی انجیر ها کمی عسل می ریزیم و با پودر پسته آن را تزیین می کنیم .

telegraminstagramfacebookpinteresttwiter