menuordersearch
asal-arasbaran.ir

خورشت مرغ عسلی

۱۳۹۹/۲/۳۰ سه شنبه
(0)
(0)
خورشت مرغ عسلی
خورشت مرغ عسلی

خورشت مرغ عسلی :

 

 مواد اولیه :
زعفران به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب نارنج به میزان لازم
پیاز ۲عدد (خرد شده)
کشمش ۱۵۰گرم
آلو ۳۰۰گرم (بخارا)
مرغ ۱کیلو گرم
عسل ۲قشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه  :
ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیازهای نگینی شده را در آن نیمه سرخ می کنیم.
سپس مرغ را قطعه قطعه کرده و در پیاز تفت می دهیم تا خامی مرغها گرفته شود.
 زعفران، عسل، آلو، نمک و فلفل را میافزاییم و با مقداری آب میگذاریم تا خوب بپزد.
این خورش باید غلیظ و کم آب باشد، تقریبا در انتهای پخت خورش آب نارنج و کشمش را اضافه میکنیم.

نکات:
 ۱)اگر آب نارنج در دسترس نبود از آبغوره استفاده کنید.
 ۲)هرچه زعفران این خورش بیشتر باشد خوشمزه تر و خوشرنگتر میشود.
۳)اگر دوست دارید از رب انار شیرین هم در طبخ این خورش استفاده کنید.

۴)برای زیباتر شدن این خورش مقداری هویج را حلقه کنید و در عسل تفت دهید تا براق و زیبا شود و سپس به عنوان تزیین به خورش اضافه کنید.

 

telegraminstagram